overige poppen
!

pop Julia

1932
Gewicht: g
!
Klik hier 

Heel mooie pop Julia met kort bruin haar van het merk Oberndörfer. Julia draagt een hele mooie roze jurk in 3 lagen met geborduurde rozen erop en de jurk sluit met klittenband, aan haar voeten witte sandaaltjes.  Hoofd, handen en voeten zijn gemaakt van stevig kunststof  en natuurgetrouw, Julia heeft een heel mooi gezichtje. Het lichaam en ledematenen zijn van zachte stevige stof. De lieve knuffel teddy krijg je erbij.

Afmeting: 55 x 22 cm

pop Celina

1935
Gewicht: g
!
Klik hier 

Heel mooie pop Celina met natuurlijk lang bruin haar van het merk Oberndörfer. Celina draagt een handgemaakt roze jurkje welke sluit met klittenband en een geel kort jasje, aan haar voeten gele hoge schoentjes.  Hoofd, handen en voeten zijn gemaakt van stevig kunststof  en natuurgetrouw, Celina heeft een heel mooi gezichtje. Het lichaam en ledematenen zijn van zachte stevige stof. De lieve knuffel teddy krijg je erbij.

Afmeting: 58 x 25 cm

pop Laura

1936
Gewicht: g
!
Klik hier 

Heel mooie pop Laura met krullend halflang blond haar van het merk Oberndörfer. Laura draagt een roze pakje welke bestaat uit een shirt en lange broek, eroverheen een zacht teddyachtig jasje en van het zelfde materiaal slofjes, verder heeft ze nog een roze mutsje op.  Hoofd, handen en voeten zijn gemaakt van stevig kunststof  en natuurgetrouw, Laura heeft een heel mooi gezichtje. Het lichaam en ledematenen zijn van zachte stevige stof. Het lieve knuffellapje en speentje krijg je erbij.

Afmeting: 55 x 26 cm