tasje breed en smal ongevouwen
traktatietasjes
 

traktatietasjes

TRAKTATIETASJES IN VERSCHILLENDE VARIATIES

 

ZEER ORIGINEEL LAAT UW KIND OP 1 VAN DE ONDERSTAANDE TRAKTATIETASJES TRAKTEREN, DIE DOOR U ZELF TE VULLEN ZIJN MET IETS LEKKERS OF EEN KLEIN CADEAUTJE

 

LET OP! Ze worden als ongevouwen, voorgevormde en gestanste tasjes (zie foto) geleverd, waarbij u alleen 1 of 2 kanten even aan elkaar moet lijmen en eventueel het decoratiemateriaal er op plakken. Hierdoor kunnen de tasjes meestal via de brievenbuspost verzonden worden en zijn de verzendkosten een stuk lager. Het karton voor de tasjes is mooi stevig en 220 gram.  In overleg is het mogelijk de tasjes kant en klaar te leveren, maar hier komen dan extra kosten bij.

!

voorbeelden tasjes

!
Klik hier 
HIER NIET BESTELLEN!!!

Leuk is het om op de tasjes een houten plakfiguur of knijper te plakken, deze zijn apart te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro. Ook kunt u er zelf een foto van uw kind of een plaatje van iets waar u kind gek op is plakken.

tasje hoog model koeienvlekken

1303
Gewicht: g
!
Klik hier 

Tasje hoog model koeienvlekken, dit tasje is minder geschikt om er een een afbeelding op te plaatsen, dit wordt te druk. Van zeer mooi glanzend karton gemaakt.

Afmeting: 15,5 x 7 cm

tasje breed model fuchsia

1300
Gewicht: g
!
Klik hier 

Tasje breed model fuchsia.

Afmeting: 12.5 x 8.5 cm, ruimte om plaatje op te plaatsen is: 8 x 8 cm 

tasje breed model blauw

1301
Gewicht: g
!
Klik hier 

Tasje breed model blauw.

Afmeting: 12.5 x 8.5 cm, ruimte om plaatje op te plaatsen is: 8 x 8 cm