spelletjes
!

reisspelletje lieveheersbeestjes

145
Gewicht: g
!
Klik hier 

Houten reisspelletje in stoffen zakje. Alle lieveheersbeestjes hebben een aantal stippen. Het is de bedoeling d.m.v. omdraaien 2 dezelfde lieveheersbeestje (met hetzelfde aantal stippen) te krijgen. je kunt ook een moeillijkere variatie spelen, zodat de kinderen bij elkaar op moeten gaan tellen om zo het juiste aantal te krijgen.

Afmeting: zakje 11 x 12 cm 

kwartet motorsport

639
Gewicht: g
!
Klik hier 

Een echt jongenskwartet met gave motoren in een doorzichtig plastic doosje.

Afmeting:6 x 10 cm

haba dammen/ dame

736
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba dammen in een blikje met de duitse tekst Dame, handig mee te nemen op reis. Nederlandse gebruiksaanwijzing bijgesloten. Het lijkt op het bekende damspel maar nu met egeltjes en konijntjes. Het dambord bestaat uit 4 puzzelstukken, die je in elkaar moet zetten.

Leeftijd: 6-99 jaar    Aantal spelers: 2

Afmeting:  blikje 14,5 x 10 cm

haba monza

742
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba Monza in een doos. Nederlandse spelregels zijn ingesloten.  Het is de bedoeling de houten raceautos met tactiek en geluk zo snel mogelijk over de racebaan naar de finish te brengen. Maar let wel op de hindernissen. Kinderen leren bij dit spel tactisch plannen, omdat er met de worp van de dobbelstenen verschillende combinaties mogelijk zijn. Ze moeten dan proberen uit te vinden welke combinatie hun auto het verst vooruit zal brengen. 

Afmeting doos: 22 x 22 cm

Leeftijd: 5-99 jaar Aantal spelers 2-6

haba van o tot 100 / von 0 auf 100

748
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba van 0 tot 100, in een doos met de duitse tekst von 0 auf 100. Nederlandse spelregels zijn ingesloten. Welke speler is het best in bluffen, heeft een goede taktiek en een portie geluk, dan zal zijn/haar auto als eerste de finish bereiken, maar pas op voor de olievlekken op de weg.

Afmeting: doos 15,5 x 23 cm

Leeftijd: 6-99 jaar Aantal spelers 2-5 jaar 

haba spokenschool / gespensterschule

749
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba spokenschool in een doos met de duitse tekst Gespensterschule. Nederlandse spelregels zijn ingesloten. Een schrijf en stempel spel waarbij kinderen woorden leren, eventueel ook in andere talen. 4 blikjes worden met 5 stempels gevuld en 1 blikje met 6 stempels, de blikjes zijn voorzien van een spookje en moeten worden gehusseld. Ieder kind krijgt een spookkaart. Het is de bedoeling d.m.v. de verschillende blikjes het woord op de kaart in de juiste volgorde te kunnen stempelen. Wanneer iemand 2 woorden heeft kunnen stempelen dan heeft diegene gewonnen,  Een zeer leerzaam spel.

Afmeting doos: 37 x 27 cm

Leeftijd: 5-10 jaar Aantal spelers 2-4 jaar

haba schattenjacht

752
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba schattenjacht. Een ingewikkeld wedloop- en geheugenspel. De piraten zijn aan land gegaan op het schateiland. Met de juiste kaarten moeten ze de weg naar de schat zien te vinden. Er mogen ook kaarten verwisseld worden om de andere piraten op een verkeerd spoor te zetten. maar opgelet: de schat wordt bewaakt door een wilde tijger. Wie slaagt er als eerste in, met goud en juwelen terug te keren naar het piratenschip. 

Afmeting doos: 22 x 22 cm

Leftijd: 7-99 jaar, met een spelvariant voor jongere kinderen. Aantal spelers 2-4

haba vis mij / fisch mich

886
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba vis mij in een blikje. Een behendigheidsspel waarbij grote en kleine hengelaars zich verzamelen  bij de blikken vijver voor de jaarlijkse viswedstrijd. Alle vissen roepen in koor "vang mij, vangmij ! Maar je mag per hengelronde maar 1 kleur vissen vangen en moet dus goed oppassen, want voordat je het weet hangt er een verkeerde vis aan je haak. 

Afmeting: blikje 8,5 H en 8cm doorsnede

Leeftijd: 4-99 jaar  Aantal personen: 2-6

 

haba het betoverde dier /das verzauberte tier

887
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFGEPRIJSD VAN 8,95 NAAR 5.95!

Haba het betoverde dier, een tovertruc in een blikken magische hoed. Je vertelt het publiek dat je in de toekomst kunt kijken. Je kunt namelijk voorspellen welk dier door een van de toeschouwers aan het eind van de voorstelling wordt gekozen. Inhoud : tovercilinder (hoed) 6 houten moederdieren, 2 houten dierenkinderen, 1 toverstokje en gebruiksaanwijzing.

Afmeting: 6 x 12 cm

Leeftijd:   6 jaar en ouder 

haba de magische steen /der magische stein

888
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFGEPRIJSD VAN 8,95 NAAR 5,95!

Haba de magische steen, een tovertruc in een blikken magische hoed. Je.vraagt een toeschouwer een kaart te kiezen en zich hierop te concentreren. Vertel dat je zijn gedachten met behulp van de magische steen kunt lezen en zo de uitgekozen kaart weet te vinden.  Inhoud : tovercilinder (hoed), 15 kaarten, 1 magische steen en gebruiksaanwijzing.

Afmeting: 6 x 12 cm

Leeftijd:   5 jaar en ouder 

haba de verdwenen munt / die verschwundene munze

889
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFGEPRIJSD VAN 8,95 NAAR 5,95!

Haba de verdwenen munt, een tovertruc in een blikken magische hoed. Je vertelt het nieuwsgierige publiek dat je zo dadelijk een munt zal laten verdwijnen en vervolgens weer tevoorschijn zult toveren.  Inhoud : tovercilinder (hoed), 1 houten ring zonder vilt, 1 houten ring met vilt, 1 houten toverhoed (pion), 1 vilten doek en gebruiksaanwijzing.

Afmeting: 6 x 12 cm

Leeftijd:   5 jaar en ouder 

haba verjaardagsblikje 3 jaar / geburtstagdose

890
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFGEPRIJSD VAN 9,95 NAAR 5,95!

Haba verjaardagsspelletjes in een blikje. Mieterse spelletjes voor een verjaardagsfeest met veel genodigden vanaf 3 jaar. Plus informatieboekje met talrijke tips die het kinderfeest tot een ware belevenis maken! Inhoud: 1 Tom teddybeer, 32 kaartjes, 1 schminkpotlood, boekje met de spelregels van de spelletjes, informatieboekje met tips en een kaarsje bovenop het blikje.

Afmeting: blikje 13 x 8 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

haba verjaardagsblikje 4 jaar / geburtstagdose

891
Gewicht: g
!
Klik hier 

AFGEPRIJSD VAN 9,95 NAAR 5,95!

Haba verjaardagsspelletjes in een blikje. Mieterse spelletjes voor een verjaardagsfeest met veel genodigden vanaf 4 jaar. Plus informatieboekje met talrijke tips die het kinderfeest tot een ware belevenis maken! Inhoud: 1 Lucie Muis, 1 verjaardagsdoekje, 1 schminkpotlood, 1 dobbelsteen, boekje met de spelregels van de spelletjes, informatieboekje met tips en een kaarsje bovenop het blikje.

Afmeting: blikje 13 x 8 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

haba verjaardagsblikje 5 jaar / geburtstagdose

892
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFEPRIJSD VAN 9,95 NAAR 5,95!

Haba verjaardagsspelletjes in een blikje. Mieterse spelletjes voor een verjaardagsfeest met veel genodigden vanaf 5 jaar. Plus informatieboekje met talrijke tips die het kinderfeest tot een ware belevenis maken! Inhoud: 1 wip, 15 houten munten, 4 stukjes krijt, 1 dobbelsteen, boekje met de spelregels van de spelletjes, informatieboekje met tips en een kaarsje bovenop het blikje.

Afmeting: blikje 13 x 8 cm

Leeftijd: vanaf 5 jaar

haba verjaardagsblikje 6 jaar / geburtstagdose

893
Gewicht: g
!
Klik hier 
AFGEPRIJSD VAN 9,95 NAAR 5,95!

Haba verjaardagsspelletjes in een blikje. Mieterse spelletjes voor een verjaardagsfeest met veel genodigden vanaf 6 jaar. Plus informatieboekje met talrijke tips die het kinderfeest tot een ware belevenis maken! Inhoud: 15 houten snoepjes, 1 pincet, 1 verjaardagsblok, 1 dobbelsteen, 1 potlood, boekje met de spelregels van de spelletjes, informatieboekje met tips en een kaarsje bovenop het blikje.

Afmeting: blikje 13 x 8 cm

Leeftijd: vanaf 6 jaar

haba kraak de code / die codeknacker

894
Gewicht: g
!
Klik hier 

Haba kraak de code. Een ingewikkelde boevenjacht.  Ivor Inbreker houdt heel Schatstad in zijn greep. Juwelen, geld diamanten, alles heeft hij op zijn rooftocht buitgemaakt. De detectives van Schatstad zitten de meesterdief Ivor Inbreker op de hielen. Maar wie Ivor Inbreker bij zijn kraag wil vatten, heeft een beetje geluk bij het dobbelen nodig en moet over de nodige speurzin beschikken om de geheime codes te kraken.

Afmeting: doos:  22 x 22 cm

Leeftijd: 6-99 jaar Aantal spelers: 2-4

boter kaas en eieren ufo's

979
Gewicht: g
!
Klik hier 

Reisspelletje boter kaas en eieren met houten ufo's en ruimtewezens, de speelmat is van plastic. Het spelletje is leuk verpakt en er wordt een katoenen zakje bijgeleverd, waarna je er alles in kunt opbergen en zo makkelijk mee kunt nemen. Erg leuk om cadeau te geven.

Afmeting: speelmat 24 x 24 cm en de speelstukken 4 x 4 cm

dammen kat muis reisspelletje

1148
Gewicht: g
!
Klik hier 

Reisspelletje dammen met grapppige houten katten en muizen als damstenen.  Het dambord is een plastic kleedje.  Het spelletje is leuk verpakt en er wordt een katoenen zakje bijgeleverd, waarna je er alles in kunt opbergen en zo makkelijk mee kunt nemen. Erg leuk om cadeau te geven.

Afmeting: speelmat 28 x 29 cm

halma poes hond reisspelletje

1150
Gewicht: g
!
Klik hier 

Reisspelletje halma met grapppige houten poezen en honden als speelstenen.  Het halmabord is een plastic kleedje.  Het spelletje is leuk verpakt en er wordt een katoenen zakje bijgeleverd, waarna je er alles in kunt opbergen en zo makkelijk mee kunt nemen. Erg leuk om cadeau te geven.

Afmeting: speelmat 28 x 29 cm

backgammon bij lieveheersbeestje reisspelletje

1149
Gewicht: g
!
Klik hier 

Reisspelletje backgammon met grapppige houten bijtjes en lieveheersbeestjes als speelstenen.  Het backgammonbord is een plastic kleedje.  Het spelletje is leuk verpakt en er wordt een katoenen zakje bijgeleverd, waarna je er alles in kunt opbergen en zo makkelijk mee kunt nemen. Erg leuk om cadeau te geven.

Afmeting: speelmat 28 x 29 cm