Traktatietaarten

TRAKTATIETAARTEN IN VERSCHILLENDE VARIATIES

 

ZEER ORIGINEEL LAAT UW KIND OP 1 VAN DE ONDERSTAANDE TRAKTATIETAARTEN TRAKTEREN, DIE DOOR U ZELF TE VULLEN ZIJN MET IETS LEKKERS OF EEN KLEIN CADEAUTJE

 

LET OP! De traktatietaarten worden als ongevouwen ,voorgevormde en gestanste taarten (zie foto bij taartpunt blauw) geleverd, waarbij u alleen 2 kanten even aan elkaar moet lijmen en eventueel het decoratiemateriaal er op plakken.  Hierdoor kunnen de taarten meestal via de brievenbuspost verzonden worden en zijn de verzendkosten een stuk lager. 1 taart bestaat uit 12 punten! Het karton voor de taarten is mooi stevig en is 200 of 220 gram. De taarten kunnen in de door u gewenste kleuren geleverd worden. Er zijn de volgende kleuren: roze, fuchsia, lichtblauw, blauw, geel, wit, oranje, lila/paars, rood en koeienvlekken. Ook kunt u er voor kiezen de taarten door ons in elkaar te zetten, u betaald hiervoor 5,00 euro per taart extra, dit kunt u apart opgeven bij "kant en klare taart".

 

!

voorbeeld traktatietaart vlinder knijpertjes

vb1
!
Klik hier 

Hier niet bestellen!

Traktatietaart houten vlinders op kijpertjes. De knijpertjes zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 eurocent kiezen.

voorbeeld traktatietaart varken

vb2
!
Klik hier 

Hier niet bestellen!

Traktatietaart met houten varkenskoppen met plakkertje, zodat deze makkelijk te bevestigen zijn en een plaatje van een groot varken in het midden.  De plakfiguren zijn te vinden in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarna tussende 0.00 en 0.50 eurocent kiezen.

 

voorbeeld traktatietaart hartjes knijpertjes

vb3
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten hartjes op kleine knijpertjes.  De knijpertjes zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 eurocent kiezen.

voorbeeld traktatietaarte nijntje

vb4
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten knijpertjes met nijntje er op. De knijpers kunt u apart bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 euro kiezen.

voorbeeld traktatietaart fantasie

vb5
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!

Traktatietaart met houten knijpertjes met vrolijke fantasiefiguren erop, zoals de zon, bloem, boot, krab etc. De knijpertjes zijn apart te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00 en 1.50 euricent kiezen.

 

voorbeeld traktatietaarteballon

vb6
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten knijpertjes met rode ballonnen er op. De knijpertjes zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart koe

vb8
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten koeienkoppen met achterop een plakkertje, zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. En in het midden een groot plaatje van een koe. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarn tussen 0.00-0.50 eurocent kiezen.

voorbeeld traktatietaartekikker

vb9
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten kikkers met achterop een plakkertje, zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. En in het midden een groot plaatje van een kikker Ook leuk om te geven aan iemand die een opkikkertje kan gebruiken. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarn tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart paddenstoel

vb10
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten paddenstoelen erop, met achterop een plakkertje zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarn tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart gelukspoppetjes

vb11
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten gelukspoppetjes aan touwtje. Voor vele doeleinden te gebruiken om iemand geluk te wensen, denk bijvoorbeeld aan verjaardag, bruiloft, iemand die weggaat, iemand sterkte wensen enz. De gelukspoppetjes zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarna 0.00-0.50 kiezen

voorbeeld traktatietaart voorjaar

vb12
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten voorjaarsfiguren. De figuurtjes hebben een pakkertje aan de achterkant. zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart verjaardag

vb13
!
Klik hier 
Hier niet bestellen
Traktatietaart met houten verjaardagsfiguren en cijfer. U kunt kiezen uit de cijfers 0 (geboortetaart) tm 9.  De figuurtjes hebben een pakkertje aan de achterkant. zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. De plakfiguren zijn te vinden in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarna artikelen van 0.00-0.50 eurocent kiezen.

voorbeeld traktatietaart boerderijfiguren

vb14
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten boerderijfiguren. De figuurtjes hebben een pakkertje aan de achterkant. zodat ze makkelijk te bevestigen zijn.  De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart diverse dieren

vb15
!
Klik hier 

Hier niet bestellen!

Traktatietaart met diverse dieren knijpers, er is een koe, varken, vlinder, kip, bij en lieveheersbeestje.  De knijpers kunt u bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daaarna artikelen 0.00-0.50 eurocent kiezen.

voorbeeld traktatietaarte zonnetjes

vb16
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten zonnetjes er op. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart plakfiguur hart roze fuchsia

vb17
!
Klik hier 

Hier niet bestellen!

Traktatietaart met houten roze en fuchsia plakfiguur hart er op. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarna tussen 0.00-0.50 kiezen. 

voorbeeld traktatietaart plakfiguur bloem

vb18
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten plakfiguur bloem er op. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder 1.50 euro en daarna 0.00-0.50 kiezen.

voorbeeld traktatietaart plakfiguur clown

vb19
!
Klik hier 
Hier niet bestellen!
Traktatietaart met houten plakfiguur clown er op. De plakfiguren zijn te bestellen in de rubriek artikelen onder de 1.50 euro en daarn tussen 0.00-0.50 kiezen.

taartpunt wit

1541
Gewicht: g
!

taartpunt rood

1542
Gewicht: g
!